Színpompás választék! - Ilyen szobákban élnek a pesti gyerekek!
2014.09.02. 09:20 I Buda Gergely

Színpompás választék! - Ilyen szobákban élnek a pesti gyerekek!


Az ország, és Budapest is nagyban készülődik az önkormányzati választásokra. A nagy politikai hajrá közepette azonban érdemes gondolnunk a jövő nemzedékre is, a nemzet megújulásának sarokköveire. Lássunk néhány példát arra, hogy hogyan élnek, illetve miből válogathatnak a gyermekek gyerekszobák tekintetében a fővárosban. Összeszedtünk néhány klasszikus példát.

A XIII. kerület - Micimackó és barátai itt várnak rád!

42,5 millióért egy nagy gyerekszoba várja a babát a tetőtérben. A játékhoz kiválóan használható a gondozott kert és főzőcskézni is elkezdhetünk a gépesített konyhában. A padlófűtés garantálja a biztonságos és megfázásmentes csúszás-mászást, felfedezőkörutakat az egész lakásban. A fárasztó kalandok után hidromasszázs várja a családot a fürdőszobában.

Még több képért és az adatlapért kattints a fotóra!

1_6.jpg
Malackarajongók előnyben

Szuperbiztos zárszerkezet garantálja a bababiztonságot ebben a cuki kis 43 négyzetméteres lakásban, potom 13,5 millióért. A cseperedés során a szoba akár dolgozószobává is átalakítható, nem lesz gond a tanulással. Ne féljünk kilépni a babával a lakásból: zöldterület, bevásárlás csak öt perc és a lift is kiválóan röpít fel minket az ötödik emeletre. 

Még több képért és az adatlapért kattints a fotóra!

2_4.jpg

Csepel, a fenegyerekek és a királylányok szülőhazája

A környék egyetlen felújított házában, 12 ponton záródó biztonsági acélajtó mögött nyugodtan mehet a móka és a kacagás, a szomszéd úgysem tudja ránk törni az ajtót. A környék fás, parkosított, mehetünk ki játszani. A beépített szekrényekbe látogatás esetén pillanatok alatt eltüntethetjük a gyerekrumlit és várhatjuk a "bügyürüm-bögyörőm", "jajdecukigyerekvagy"-okat.

Még több képért és az adatlapért kattints a fotóra!

3_4.jpg

A csepeli központhoz közel, hol máshol, mint a Béke téren tud igazán nyugodtan felcseperedni egy modern kishercegnő. Tetőtéri rózsaszín szobában várhatja majd a későbbiekben a hódolókat. A 91 négyzetméternyi alapterületet két galériával spékelték meg, így nettó 111 négyzetméterrel gazdálkodhatunk. 17,9 milliós irányáron kezdhetjük az alkudozást.

Még több képért és az adatlapért kattints a fotóra! 

4.JPG

XII. Kerület - A budai fiatalok első lépései

Kicsi, ám praktikusan berendezett, világos, színes és játékos hangulatú szobácska várja a beköltöző trónörököst. Mindentől kellően távol, de mégsem túl messze, így nyugalomban kezdheti meg első lépéseit kisbabánk. A vezetékek, csövek újak, nem kell törődnünk mindenféle átépítésekkel, koncentráljunk most évekig csak a gyereknevelésre.

Még több képért és az adatlapért kattints a fotóra!

5_4.jpg

Ahol az egész lakás egy nagy gyerekszoba

Ebben a lakásban el sem lehet dönteni, valójában hol is van a gyerekszoba. Lépten-nyomon színes falakba, figurákba és játékokba botlunk. Nincs is jobb védekezés a falfirkák ellen, mint az, ha az egyik falat folyton összefirkálhatjuk, alkothatunk. Tiszta, gondozott környezetű lakás a kisvárosi hangulatú Pesterzsébeten, ami ideális a gyerekes csalásoknak.   

Még több képért és az adatlapért kattints a fotóra!

6.JPG

 Még több rafinált és mesebeli gyerekszoba és a hozzájuk tartozó lakások várnak az Otthontérképen!

Címkék: ház lakás érdekesség eladó gyerekszoba