Ne csak a lakást lásd, hanem a környékét is!
2014.08.28. 15:48 I otthonterkep

Ne csak a lakást lásd, hanem a környékét is!


Az Otthontérkép egyik legfontosabb célja, hogy a jövőben minél több jó minőségű és valós lakáshirdetés között válogathassanak a lakáskeresők. Továbbá nagy hangsúlyt fektetünk az ingatlanok adatlapjára, illetve az oly sok bosszúságot okozó duplikációk kiszűrésére, vagyis az azonos lakásokat tartalmazó hirdetések egyszeri megjelenítésére. Egy lakáshoz, egy adatlap! Ugyan az Otthontérkép is rendelkezik az eddig megszokott lakáskereső oldalak jól megszokott tulajdonságaival, itt mindennek az alapját az a térképes nézet jelenti, amely már önmagában számtalan hasznos információt nyújt a lakáskeresők számára.

Ilyen fontos és hasznos információnak számít az értékesítési átlagárakat mutató térképünk mellett, az átlagos kínálati árakra, bérlemény árakra, garázsárakra vonatkozó térképszelvényeink, illetve Budapest tekintetében a zöldterületi térképünk, illetve a frissen elkészült bűnözési térkép, melyen akár utcapontosan is láthatjuk az egyes regisztrált bűnesetek.

Kíváncsi vagy a téképeinkre és az azokon elérhető információkra? Kattints IDE, vagy a képre és azonnal nézelődhetsz és keresgélhetsz az Otthontérkép teljesen ingyenes adatai között!

ot_650.jpg

 

Mi is az az Otthontérkép és hogyan érdemes használni? Ebben a posztban összefoglaltuk!


A "Bűnözési térkép"

A legújabb fejlesztésünk a rendőrség hivatalos statisztikáin alapuló bűnözési térképszelvényünk, melyen 44 városban és Budapesten, a gépjárművekkel kapcsolatos bűncselekményeket, a lakásbetöréseket és a személy elleni erőszakos eseteket külön bontásban is megtekintheti bárki. A gyors és ingyenes regisztráciüt követően pedig, akár a különböző bűncselekményeket egyenként is megvizsgálhatjuk a lakhelyünk vagy a választott környékünk vonzáskörzetében.

"Ezek a legbűnösebb városok és kerületek" című cikkünket, és benne a listákat pedig ITT találod!

Budapest bűnözési adatai a hőtérképünkön. Érdekel a térkép? Kattints a képre!

budapest.jpg

A lakásodat bármikor átalakíthatod, de az otthonod környékén nehezebb a változtatás. Ezért is fontos, hogy olyan helyen válassz magadnak új otthont, ami hosszabb távra is megfelel az igényeidnek. Mi segítünk dönteni.

 

Címkék: gépház otthontérkép