Elképesztően olcsó magyar kecók! - Menekülj Budapestről fillérekből!
2014.06.18. 12:29 I otthonterkep

Elképesztően olcsó magyar kecók! - Menekülj Budapestről fillérekből!

200 négyzetméteres ingatlan, 4800 négyzetméteres telek, mindez 3,5 millióért – nehéz elhinni, de van ilyen Magyarországon. Az Otthontérkép kínálatában megkerestük az ország legalacsonyabb négyzetméteráron árult házait, mindegyik 100 négyzetméternél nagyobb és mindegyik bőven 5 millió forint alatti áron vihető. Az ilyen árakért persze jó messzire kell utazni a fővárostól (avagy a nagyobb vidéki városok zajától), ám ez sokaknak inkább előny, mint hátrány. Jöjjenek a képek és a házak! (persze azért némi felújításra is érdemes félrerakni egy kis pénzt)

Hangulatos konyhafal Ózdon

Nem túl meglepő módon elsősorban a határmenti településeken találunk kiugróan alacsony egységáron hirdetett házakat. Ózdon két méretes ingatlant is találtunk rekordalacsony áron, ezek közül az alábbit emeltük ki minden idők egyik legkülönlegesebb színű konyhafala miatt. Valószínűleg sokaknak megjött a kedve ahhoz, hogy azonnal a 120 négyzetméteres, 3 szobás házba költözzön és meggylevest főzzön. A házhoz egyébként 909 négyzetméteres telek is tartozik és mindössze 3,8 millió forintért vihető.

Még több képért és az adatlapért kattints a fotóra!

nagy2.jpg

Az ország legklasszikusabb tárolószekrénye Taktaszadán

A szintén Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Taktaszadán rendkívül jutányos áron, 2,2 millió forintért kínálnak egy 120 négyzetméteres, 3 szobás családi házat. A bájos, falusi külsejű ingatlanhoz (amiről szintén vannak képek), állattartásra alkalmas melléképület, valamint gazdálkodásra alkalmas kert is tartozik. Az udvaron kút található, amellyel az öntözés is megoldható.

Még több képért és az adatlapért kattints a fotóra!

nagy3.JPG

 

Rózsaszín szekrény és óriási telek Tyukodon

Hasonló árban és méretben, kicsit keletebbre, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is árulnak 3 szobás ingatlant. Tyukodon, a román határ közelében, 5000 négyzetméteres megosztható nagy telken, mely egy másik útra megy ki, árulnak egy 120 négyzetméteres házat 2,5 milliós irányáron. Ha figyelmesen megnézzük a hirdetés képeit, az előző házban látott tárolószekrényt is felfedezhetjük – rózsaszínben.

Még több képért és az adatlapért kattints a fotóra!

nagy4.jpg

 

Cserépkályha, linóleum és az elmaradhatatlan szekrény Somogyjádon

Somogy megye közepén, Somogyjádon egy 100 négyzetméteres, 3 szobás, felújításra szoruló házat már 3,2 millió forintos irányáron hirdetnek. A házhoz egy 412 négyzetméteres telek mellett az előző két hirdetésben is látott klasszikus tárolószekrény is tartozik. Az ingatlan fűtéséről egy cserépkályha és gáz-konvektorok gondoskodnak, a szobák burkolata padlószőnyeg, a közös használatú helyiségeké linóleum és kerámialap.

Még több képért és az adatlapért kattints a fotóra!

nagy5.jpg

 

A régmúlt idők sugallata Tényőn

Az előzőhez hasonló paraméterekkel, bár valamivel magasabb áron és északabbra, Győr-Moson-Sopron megyében (ahol köztudottan jók a munkavállalási lehetőségek) találjuk ezt a 2 szobás tényői házat. A leírás magáért beszél: szinte érezni a régmúlt idők sugallatát ezen a századeleji ingatlanon, ami két telekre épült. Igaz, az idő vasfoga nem kímélte, az elbontás ítélete utolérte, de menthető értékeit fel lehet használni egy új családi ház megépítéséhez, ha a vásárló beleszeret a Sokorói-dombság varázsába. Az 1829 négyzetméteres telken lévő ingatlant 3,99 millió forintos irányáron kínálják.

Még több képért és az adatlapért kattints a fotóra!

nagy6.jpg

 

Szellőztetett óriásház Dávodon

Kedvencünket a végére hagytuk. A 200 négyzetméteres, 5 szobás, 3,5 millió forintos irányáron kínált ingatlanhoz 4800 négyzetméteres telek is tartozik, különleges, 80-as, 90-es évekbeli hangulatú képei pedig bárkit magával ragadhatnak. Dávod egyébként a szerbiai határtól alig 6 kilométerre található, a ház ráadásul a leírás szerint masszív, stabil. Festésre és mázolásra azonban szükség lehet, mivel kb.13 éve nem lakják, csak szellőztetve volt.

Még több képért és az adatlapért kattints a fotóra!

nagy1.jpg

Címkék: ingatlan ház lakás olcsó eladó vidék